Spam på MSN igen: “I would like to chat with you but I this is my friends msn.”
Written by Anders on Sunday, 19 October 2008 – 19:07 -Låt dig inte luras om någon okänd kommer med följande meddelande på MSN. I mitt fall hade personen adressen aishaudysqu@live.com , men dessa adresser byts säkerligen ofta. Det är en bot som bara vill spamma dig och lura in dig på en obskyr webbplats.
I would like to chat with you but I this is my friends msn.
You you can send me a msn chat request here nikki.terry48@hotmail.com
Hope we can chat![]()
Se även mitt tidigare inlägg om abuse av msn messenger. Det är hög tid för Microsoft att sätta stopp för detta!
Similar Posts:
Posted in Internettips |

October 19th, 2008 at 23:16
Fler adresser som borde svarlistas:
* elizbethopendergraphznb497@live.com
* I would like to chat with you but I this is my friends msn.
You you can send me a msn chat request here nikki.ritchie35@hotmail.com
Hope we can chat
* hey my friend is new to town send her a message on msn messengor her names jane86dame@live.com and ask her for her pic shes cute i promise lol
* sophiegoruc@hotmail.com
* nikki.padilla199@hotmail.com
October 20th, 2008 at 00:35
En adress till som spammar: katharinesomul@hotmail.com